Πολιτική Τιμολόγησης

Σχεδιο τιμολογησης

Χωρίς κρυφές χρεώσεις! Επιλέξτε
το πρόγραμμά σας.

Δωρεάν

Δωρεάν

Δοκιμαστικη χρηση 1 μηνα

 

  • Απεριόριστη διάρκεια χρήσης
  • Απεριόριστοι εργαζόμενοι
  • Online υποστήριξη
  • Συμπεριλαμβάνονται όλες οι δυνατότητες

1€

Ανα υπαλληλο / Ανα μηνα

9€

Ανα υπαλληλο / Ανα ετος

 

  • Απεριόριστη διάρκεια χρήσης
  • Απεριόριστοι εργαζόμενοι
  • Online υποστήριξη
  • Συμπεριλαμβάνονται όλες οι δυνατότητες
bg

Εξοικονομήστε χρόνο και οργανωθείτε
με πολύ μικρό κόστος.

Συχνες Ερωτησεις

Θέλετε να μας ρωτήσε κάτι;

H δοκιμαστική περίοδος διαρκεί έναν μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα χωρίς περιορισμούς. Θα μπορέσετε να εξερευνήσετε όλα τα χαρακτηριστικά και να δείτε αν αυτό το εργαλείο ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του εργαλείου.

Απολύτως τίποτα. Απλά συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας και θα λάβετε τον πρώτο σας λογαριασμό στο τέλος του μήνα μετά τη δοκιμαστική περίοδο.

Μπορείτε να πληρώσετε με μεταφορά χρημάτων σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της TimeOff. Μπορείτε να βρείτε τους αριθμούς IBAN στο τιμολόγιο που θα λάβετε.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Για τις ετήσιες πληρωμές εφαρμόζεται έκπτωση 25%. Μπορείτε να αλλάξετε από μηνιαία σε ετήσια συνδρομή ανά πάσα στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της χρήσης, το σύστημα καταγράφει τις αλλαγές σε ό,τι αφορά την προσθήκη ή αφαίρεση υπαλλήλων από τον λογαριασμό σας. Με την ολοκλήρωση της χρήσης, αν μειώσατε τους υπαλλήλους σας, το σύστημα υπολογίζει το ποσό που θα πρέπει να σας επιστραφεί. Αντίστοιχα, αν αυξήσατε τους υπαλλήλους σας, το σύστημα υπολογίζει το ποσό που θα πρέπει να τιμολογηθεί. Με την έκδοση του νέου τιμολογίου, για τον επόμενο μήνα χρήσης, γίνεται προσθήκη ή αφαίρεση ποσού αντίστοιχα.

Το ετήσιο κόστος χρήσης είναι βασισμένο στο πλήθος υπαλλήλων που έχετε τη χρονική στιγμή που αιτήστε για ετήσια χρέωση. Για παράδειγμα, εάν έχετε 40 χρήστες καταχωρημένους στον λογαριαμό σας, το κόστος θα είναι 40 * 9 = 270 €.

Κατά τη διάρκεια του έτους χρήσης, το σύστημα καταγράφει τις αλλαγές σε ό,τι αφορά την προσθήκη ή αφαίρεση υπαλλήλων από τον λογαριασμό σας. Με την ολοκλήρωση του έτους ή της χρήσης, αν μειώσατε τους υπαλλήλους σας, το σύστημα υπολογίζει το ποσό που θα πρέπει να σας επιστραφεί. Αντίστοιχα, αν αυξήσατε τους υπαλλήλους σας, το σύστημα υπολογίζει το ποσό που θα πρέπει να τιμολογηθεί.

Με την ολοκλήρωση ενός έτους χρήσης, το κόστος για το επόμενο έτος θα είναι βασισμένο στο πλήθος των υπαλλήλων που θα έχετε εκείνη τη χρονική στιγμή.

circle